Kako da najluđa noć bude nezaboravna i za klince

Recepti iz praistorije
December 15, 2016
Kako napraviti savršene domaće kolače?
January 12, 2017
 
Novogodišnja noć je čarobna noć za odrasle, a možete li tek zamisliti koliko je ona magična za klince i klinceze? Osim što joj se raduju danima, evo nekoliko saveta da novogodišnje veče učinite zabavnim i svečanim i za najmlađe članove vaše porodice.

Pošto je naša specijalnost kulinarstvo, podelićemo sa vama nekoliko ideja koje će novogodišnju večeru učiniti posebno lepom i za vaše klince.
 
Iako verovatno, vaša trpeza u najluđoj noći izgleda predivno i svečano, imajte na umu da vašem mališanu, ona možda neće biti posebno zanimljiva jer priznaćete, ukusi odraslih i dece se razlikuju.

Zato, uvažite i njihova merila lepog, pa vašoj trpezi udahnite i detinjasto-romantičnu notu. U tome ćemo vam mi od srca pomoći.

 
1.
Večera će biti idealna ako na tanjiru bude serviran, ni manje, ni više nego Sneško Belić. Za ovaj poduhvat biće vam potrebne dve palačinke za Sneškovo telo, nekoliko štapića grisina i bombone u boji. Za tragove “snega” na tanjiru odlično će poslužiti šećer u prahu. Ovako napravljen Sneško biće savršena poslastica za svako dete, a možete ga napraviti i u slanoj varijanti, sa kolutićima šargarepe, kokicama koje imitiraju sneg, pavlakom i slično. Mogućnosti kombinovanja su zaista velike.


2.
Salvete sa likom Deda Mraza su obavezna stavka, to se već podrazumeva.


3.
Torta Deda Mraz - Kod ove stavke možete napraviti i mali kompromis. Vašu omiljenu tortu dekorišite i pretvorite je u lik deda Mraza. Uz malo inspiracije i domišljatosti, vrlo brzo ćete shvatiti da je deda Mrazov lik u stvari veoma lako nacrtati i na samoj torti. Uz dovoljnu količinu šlaga, njegova brada biće fantastična, a i budite sigurni da će je klinci smazati za tili čas.


4.
Proslavite Novu godinu malo ranije. Roditelji dece koja rano idu na spavanje, uzbuđenje zbog dolaska Nove godine mogu podeliti sa detetom i nekoliko sati ranije. Upalite prskalice, obrojite koliko treba i odglumite Novu godinu za svoje dete. Ionako, je trenutak kada ona stiže relativna stvar, a možete posmatrati to i ovako - da ste na drugom delu sveta, možda biste baš tada odbrojavali minut do ponoći. U svakom slučaju, vaše dete će biti srećno i zadovoljno, a to je ipak najbitnije, zar ne?

Restoran "Pink"

Solunskih boraca 16
Čukarica-Žarkovo


Telefon

+381 11 2502 091
+381 64 6581 998
+381 11 2399 727

Gastro vodič je internet portal koji se bavi hranom, pićem, restoranima, životom, glamurom i luksuzom u celini.Gastro vodič je internet portal koji se bavi hranom, pićem, restoranima, životom, glamurom i luksuzom u celini.